Bygaden 14, 4490 Jerslev Sjælland

Stor ejendom - Flotte bygninger - Unikt udbud mere end 25% af brutto dækkes af leje/forpagtnings-indtægter

SERIØSE BUD MODTAGES, og vil naturligvis blive behandlet fortroligt og med diskretion.
Vil du bo på landet, men tæt på alle familiens dagligdags faciliteter - blot 15 minutter fra vækst- og handelsbyen Kalundborg, handels- og uddannelsesbyen Høng, samt 30 minutter fra Slagelse og Sorø, hvortil der også er gode busforbindelser, så er muligheden her.
Denne fantastiske landejendom rummer enhver drøm om at bo på landet, hvad enten det er som stor familie med pladskrævende interesser/hobbies, bofællesskaber eller bolig m/erhverv. Rammerne er skabt i bedste kvalitet, her er "detaljen" standard. Det store præsentable stuehus har nye vinduer og flot nyt tegltag, hvorunder der kan skabes den dejligste 1. sal eller evt. 2 store lejligheder - forberedelserne er gjort. Stuehuset rummer i sit stueplan god entre m/klinkegulv, 2 helt vidunderlige store stuer en suite, begge med spændende lysindfald på hver sin måde, den ene med unikt ovenlys. Stuerne adskilles af fransk glasdørsparti m/facetslebet glas. Lyst dejligt nyere køkken med alle bekvemmeligheder, bl.a. flot skrå emfang i sort glas. Baggang med grovkøkken og vaskemaskine, samt adgang til køkken, 2 dejlige værelser, flisebadeværelse m/brusebad, stort godt soveværelse, bryggers og uundværligt viktualierum. Fra husets stuer og værelser er der udsigt til den store gamle parklignende ugenerte have, hvor der fra stuen er udgang til. En smuk og stemningsfyldt plet på landkortet, i et område der har fantastisk smukt og historisk landskab nær Tissø.
Ejendommens mange kvadratmeter udlænger er af usædvanlig god kvalitet og er ligesom landbrugsjorden for en stor dels vedkommende udlejet og oppebærer ikke mindre end kr. 90.000,- + moms i årlig lejeindtægt. Ledig er forsat en stor staldbygning og to større garager - der rummer mange anvendelsesformål. Bygningssættet danner en dejlig stor gårdsplads, som er perlestensbelagt og indbyder til hygge og hilser gæster velkommen i rolige omgivelser.
Den tilhørende fantastiske jord ligger bag ejendommen i flot sammenhæng - og ejendommens tidligere gylletank er sløjfet. Trods landbrugspligt er det muligt for menigmand at erhverve denne ejendom.
Mere end 25% af brutto dækkes af leje/forpagtnings-indtægter på jord og bagerste udlænger.


PS - I denne tid passer vi også fysisk godt på hinanden:
Ved fremvisninger har vi forinden jeres besøg luftet ud – sprittet alle håndtag og bordflader af – sprittet
plastlommer med salgsmaterialer af, og holder den afstand vi skal ved primært at stå i de større rum og lade
jer selv træde ind i de mindre rum og alternativt bliver vi udenfor i det fri, hvor vi også runder besøget af. Efter
gæsternes besøg lufter vi igen ud og afspritter alle bordflader og alle ejendommens håndtag, således at vi
også passer godt på vore sælgere og deres familier.

Vi glæder os til at vise jer denne dejlige ejendom på betryggende måde :-)

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.